Saey Ronse

Inlijstingen op maat - Encadrements personnalisés
 

Alle inlijstingen op maat

Saey is een begrip in de streek en verzorgt sinds 1981 niet alleen alle inlijstingen op maat voor particulieren, kunstenaars en galerijen maar ook voor bedrijven, restaurants, instellingen en hotels.
De inlijsting van een poster of foto voor een kantoor, vergaderzaal, inkomhal of huiskamer is iets helemaal anders dan de inkadering van een uniek schilderij voor een museum of kunstgalerij.

 

Saey kadert alles in

De eerste loopschoentjes van uw kind, uw trouwschoenen, een voetbal- of wielershirt, een fles wijn of uw collectie champagnekurken. Voor elk van deze toepassingen heeft Saey de expertise in huis om een inlijsting te verzorgen die duurzaam en esthetisch is en die bovendien perfect aansluit bij uw interieur. Via onze vele beursbezoeken zijn we altijd op zoek naar de laatste trends en kunnen we een ruime keuze aanbieden uit zowel klassiek, modern tot heel excentriek en exclusief inlijstwerk.

 

Een zeer uitgebreid gamma

Saey is de ideale partner voor uw inlijstingen. Enerzijds beschikken we over een zeer uitgebreid gamma staaf- en baklijsten, passe-partouts, glas (ontspiegeld, uv-werend, museumglas en spiegels) en ophang-systemen. Anderzijds hebben we een jarenlange ervaring en werken we uitsluitend met zuurvrije materialen. Dit vermijdt verkleuring of verbleking en zorgt voor een optimale bewaring.

Een passende lijst is cruciaal

We gaan steeds samen met u op zoek gaat naar de inlijsting die het best aansluit bij het werk en bij de ruimte waarin u de kader zal ophangen. Een doordachte keuze van een passende lijst is cruciaal. Of we nu spreken over schilderijen op doek of papyrus, etsen, foto’s, affiches of zelfs voorwerpen, ze komen pas ten volle tot hun recht wanneer ze op de juiste wijze van een passende kader zijn voorzien.
Elke kader dat het atelier verlaat, wordt met fierheid aan de klant overhandigd. Het meest trots zijn we op een inlijsting van een pre-impressionistisch werk dat naar het Metropolitan Museum in New York vertrok en de inlijsting van een 18e-eeuws werk van Louis XIV dat beschermd was door het kasteel van Versailles. Maar eigenlijk geeft elke kader dat ons atelier verlaat richting klant ons een grote voldoening.

Contact

 saey ronse inlijstingen kaders Frederik Bruneellaan 3
9600 Ronse
 ronse renaix encadrements lijsten fotos 0476/34 16 79
 kaders op maat saey ronse saeyronse@telenet.be
  BE 0549 850 339

Openingsuren

Vanaf 01/12/2020 enkel op afspraak.

 

 

team1
team2
team3
team4
team5
team6
team7
team8
team9
team10
team11
team12
Back to Top